Benefiet

Sinds 2019 organiseert SIB-Leiden een Benefiet om een goed doel te steunen dat zich inzet ter bevordering van het welzijn van de internationale gemeenschap.

Opzet

Het Benefiet is een nieuw evenement, waardoor de invulling onderhevig is aan de creativiteit van de Benefietcommissie. Zij kiezen het doel, de vorm en de uitvoering. De eerste editie had onder meer een veiling ten behoeve van het Universitair Asiel Fonds (UAF) en een lezing van Prof. dr. Leo Lucassen.

De 2020 editie van het benefiet staat in het teken van geld ophalen voor Vluchtelingenwerk Leiden en zal plaatsvinden op 18 september. Door het grote succes van de veiling in 2019 zal er bij de 2020-editie ook een veiling gehouden worden met allerlei voorwerpen en leuke activiteiten om op te bieden. Naast de veiling zullen er ook meerdere spellen gespeeld worden en zal er een spreker komen van Vluchtelingenwerk Leiden om meer te vertellen over de organisatie. 

Het Benefiet brengt een grote opkomst teweeg van zowel leden als oud-leden!

Bij de veiling in 2019 is een grote verscheidenheid aan objecten geveild!

Sponsoring

Bent u geïnteresseerd in het ondersteunen van het Benefiet van SIB-Leiden? Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom om mee te helpen met dit evenement. Neem voor meer informatie contact op met bestuur@sibleiden.nl of benefiet.sibleiden@gmail.com voor vragen over het aankomende benefiet!