SIB-Shop

Wil jij trots uitdragen dat je SIB-lid bent tijdens de JTA, een ambassadebezoek of reis of gewoon shinen in de EL CID-week? Dat gaat natuurlijk het beste door het dragen van een prachtige SIB-das of een SIB-vest! Ook zijn er sinds kort SIB-speldjes zodat iedereen zijn tenue de ville kan afstijlen met een prachtig SIB-reversstrikje. Al deze prachtige attributen – die later kunnen dienen als aandenken aan alle avonturen die je bij de SIB hebt beleefd- kan je hieronder bestellen!

 • SIB-das

  De SIB-das is hét essentiële kledingstuk voor bij formele activiteiten van de SIB, zoals de Japanse Tafeltjes Avond en ambassadebezoeken.

 • SIB-strikje

  Het SIB-strikje is het essentiële kledingstuk voor bij formele activiteiten van de SIB, zoals de Japanse Tafeltjes Avond en ambassadebezoeken.

 • SIB-dopper

  Geniet extra van je drinken met deze mooie SIB-dopper! Voor €12,50 is ‘ie van jou, goedkoper dan een dopper in de winkel.

 • SIB-vest

  Het SIB-vest is er voor de koude – en warme- dagen als uiterst modieus en verenigingslievend kledingstuk. Draag de trots van de SIB uit op een casual manier!