Activiteitenkalender

SIB-Online

In deze barre tijden past SIB-Leiden zich langzaam maar zeker aan het nieuwe leven aan. Om in contact te blijven met elkaar, zonder hiervoor het huis te moeten verlaten, hebben we een Discord-server opgezet voor de komende tijd.
Voor wie onbekend is met Discord: het is een soort uitgebreidere versie van Skype, Hangouts en andere chatapps, waar je onder meer samen naar muziek kunt luisteren, kunt kletsen en uiteraard nog vele andere dingen kunt doen. De komende tijd zullen we ook diverse online activiteiten organiseren om alsnog met z’n allen samen te komen op de woensdagavond. Word lid en stay tuned!

https://discord.gg/NjhURX

10-04 – 12-04: Ledenweekend

Inschrijving: https://forms.gle/tEGTMfmTxeFXBwHg8
(LET OP: Om je aanmelding te bevestigen hebben wij ook een fysieke handtekening nodig. Deze kun je doordeweeks tussen 11 en 17 zetten op het Hok (Kaiserstraat 13, 2311GN Leiden) of op de eerstvolgende borrel!)

Het allerbeste, mooiste, meest fantastische weekend van het SIB-jaar kruipt langzaam dichterbij – het Ledenweekend brengt ons dit jaar naar het exotische Friesland!

Van 10 tot 12 april staat het dorpje Bakkeveen in het teken van de SIB Olympics. Eerstejaars zullen zich het voorproefje herinneren op het Eerstejaarsweekend van dit jaar – bij het Ledenweekend gaan we een tandje harder!

Ga bijvoorbeeld de strijd aan in de Volksliedkaraoke, of bewijs dat je het snelst je glas leeg kunt drinken. Maarj e denkt misschien snel ‘krijg ik dan ook nog wel rust op zo’n intens weekend?’
Wees maar gerust – het hele weekend zal met name in het teken staan van gezellig chillen met je mede SIB-leden en levensgenieten in de exotische Friese omgeving.

De kosten zijn €50 voor drie dagen, inclusief verblijf en consumptie.

08-07- 19-07: Zomerreis naar Seoel!

Na een aantal subtiele hints en een spetterende aankondigingsvideo van Frank, werd op de Nieuwjaarsborrel de bestemming van de Zomerreis eindelijk uit de doeken gedaan: deze zomer gaat SIB-Leiden tussen 8 en 19 juli Seoel onveilig maken!

De reis brengt ons eerst langs Beijing, China. Tijdens de overstap is er tijd om de Chinese hoofdstad te bezoeken en alvast in de stemming te komen voor de culturele hoogtepunten die eraan zitten te komen. Op de terugreis zal weer een dag worden uitgetrokken om Beijing te bewonderen.

Vervolgens belanden we op de hoofdbestemming: Seoul, Zuid-Korea. Een prachtige stad met eeuwenoude cultuur en tradities, maar ook eentje die te boeken staat als een belangrijke plek voor innovatie en heerlijk eten. Ook niet te vergeten – het ligt in een land ten zuiden van Noord-Korea, één van de geheimzinnigste landen ter wereld waarvan het regime de regio op scherp zet.

Er zullen VN-instanties worden bezocht, er zullen bergen en andere natuur worden bewonderd, maar het zal bovenal eén van de hoogtepunten zijn uit je SIB-carrière. Voor zo’n 800 euro – en dat is niks voor zo’n prachtige, exotische bestemming – ben je verzekerd van vlucht en verblijf. Via het inschrijfformulier kun je een motivatie doorgeven vanwege de grote animo.

Schrijf je hier alvast in (LET OP: er dient altijd een papieren contract te worden getekend, dit formulier is echter verplicht in te vullen ivm motivatie!): https://docs.google.com/forms/d/1qjjfYw6AxhV73vuNvq8GQWGwDH3WF64on3OywfPBGIQ/viewform?fbclid=IwAR3luUbdzuJ2E4wkh98QPHQSNQRFlUz6AZJpLjz7IMvsv-gTnidFq0WuvjM&edit_requested=true