Activiteitenkalender

6-06 t/m 10-06: SINE REGNO 2022

Waarde leden,
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Aan dat laatste zal het HT dan ook moeten geloven: van 6 tot en met 10 juni pakt zij haar biezen en laat zij de SIB achter zonder haar autoriteit: het sine regno.
Het grote gat dat het HT achterlaat zal dan ook moeten worden opgevuld. Normaal wordt hiervoor gekeken naar het vorige bestuur: deze is echter na de wissel-ALV in vlammen opgegaan. Toen de SIB haar het meeste nodig had, verdwenen zij.
Lieve leden, wees echter niet getreurd! Uit het hoopje as dat nog van hen over is gebleven heeft het 74e bestuur, bestuur-Welling, besloten te herrijzen als een PHOENIX. Of u nu denkt aan Harry Potter of Conchita Wurst is niet van belang: we zijn terug en we hebben er zin in.
Op woensdag 8 juni en vrijdag 10 juni kunt u deelnemen aan leuke activiteiten die wij speciaal voor u organiseren. Zet het alvast in de agenda! Verdere informatie over de activiteiten volgt komende week.
In de hoop u allen te zien tijdens het sine regno,
Bestuur-Welling

8-06: SINE REGNO: Biercantus!

Waarde leden,

U zag het al eerder voorbij komen: van 6 t/m 10 juni is het Sine Regno van SIB-Leiden, onder de leiding van bestuur-Welling. Met gepaste trots presenteren we hierbij onze eerste vlammende activiteit: op woensdag 8 juni om 19:47 houden wij een biercantus op het Breehuys!

Een biercantus, zoals de naam doet vermoeden, draait om twee dingen: bier en gezang. Kunt u drinken, zingen, of geen van beide? Kom dan zeker langs! Voor een mager bedrag van 15 euro kunt u de hele avond onbeperkt bier tanken en meezingen met de leuke liederen die bestuur-Welling voor u heeft uitgezocht. Pas echter op: voor wie niet goed genoeg meezingt staat een represaille om de hoek te kijken. Maar we vertrouwen er uiteraard op dat iedereen uit volle borst meezingt.

Staan uw lever en stembanden na het lezen van deze tekst te popelen om deel te nemen aan onze prachtige cantus? Meld u dan nu aan! Wees er snel bij, want er is maar beperkte plek. Inschrijven kan via het intern gedeelde inschrijfformulier.

We hopen u graag terug te zien bij de cantus!

Met vriendelijke groet,

Bestuur-Welling