Activiteitenkalender

31-08: Wissel-ALV

Het is de waarheid: het jaar 2019-2020 is alweer tot een einde gekomen. Alles is niet voor niets: met man en macht heeft het bestuur-Wijnands in deze gekke tijden de vereniging dit jaar weer een stukje verder gebracht. Maar wat gaat de tijd toch snel: nu is het moment al aangebroken om vrij te zijn.
Kom op maandag 31 augustus naar deze algemene ledenvergadering voor onder andere het afscheid van diverse commissies, het uitreiken van de prijzen en het afscheid van bestuur-Wijnands. We mogen uiteraard het belangrijkste niet vergeten: het ft. bestuur-Welling staat te trappelen om het roer over te nemen!
Vanwege de nieuwe richtlijnen van het RIVM is inschrijving van tevoren verplicht via https://forms.gle/EUp4p9fUEYnzjaQN8. We zien iedereen graag terug op deze bijzondere avond! 

02-09: Crazy 88

Vanaf woensdag is het weer zover: we kunnen onze nieuwe lichting eerstejaars gaan verwelkomen met een goed gevuld activiteitenprogramma! Op 2 september gaan we van start met de welbekende Crazy 88. Alle eerstejaars zijn ingedeeld in mentorgroepjes onder het mom van het thema ‘Valuta’. Tijdens het activiteitenprogramma zal er zelfs een overkoepelend spel plaatsvinden waarbij ieder groepje haar eigen valuta kan winnen en aan het einde zal hier nog een mooie hoofdprijs voor uitgereikt worden. Neem het op tegen andere groepjes, struin door de straten van Leiden en vervul de gekste opdrachten! De perfecte manier om je mentoren, lichtingsgenoten en het bestuur te leren kennen. Wie zullen het worden? De Rupees, de Mexicaanse Peso of toch de Roebels?
LET OP: Schrijf je in (zowel mentoren, als eerstejaars!): https://forms.gle/8DQPgwQHMdu8D5fq9
Tot dan!

09-09: Q&A met Pim van Vliet

Woensdag 9 september ontvangt SIB de gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Leiden, Pim van Vliet. Als eerste adviseur van het college van B&W en leider van de gemeentelijke organisatie zal zij spreken over de impact van de coronacrisis op haar werk en dat van de gemeente. Daarnaast is er ruimte voor een interactieve vraag-en-antwoord sessie. Een unieke kans om meer te weten te komen over het managen van de gemeentelijke organisatie, de perikelen rondom de EL CID-week ten tijde van de coronapandemie en de ervaringen van een oud-lid van de SIB! De Q&A zaal plaatsvinden om 20.00 via Zoom.
Niet-leden kunnen zich inschrijven voor dit event via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdussncid3ujPyP6oHT4gy56KQPynpRZuh2W9PbDuxeyqPiHw/viewform

18-09: Benefiet

Op vrijdag 18 september organiseert SIB-Leiden haar tweede jaarlijkse Benefiet evenement. Na de succesvolle eerste editie in 2019 zullen we een mooie avond neer te zetten voor een belangrijke organisatie: VluchtelingenWerk Leiden.
VluchtelingenWerk ondersteunt vluchtelingen en asielzoekers van het moment dat ze worden opgevangen totdat ze zelfstandig hun weg hebben gevonden. SIB-Leiden wil deze prachtige organisatie graag helpen door middel van een mooie benefietavond, met onder meer een veiling van (Leidse) producten en een pubquiz!
Inschrijven voor dit evenement is verplicht via https://forms.gle/m7bRGW259nriKCj9A. LET OP: er zijn slechts beperkte plekken in het pand beschikbaar. Toegangsprijs is €5,-.