Activiteitenkalender

27-01: Speurtocht!

De Zomerreis 2021: iets waar iedereen naar verlangt, waar de commissie hard mee aan de slag is, maar waar de bestemming natuurlijk nog van bekendgemaakt moet worden. Dat laatste wordt nog maar heel even volhouden, want op aanstaande woensdag 27 januari kun jij het zelf gaan ontdekken op onze eigen speurtocht!
Wandel door heel Leiden met een verenigingsgenoot, verzamel de puzzelstukken en los het raadsel op naar de Zomerreis! Wie alle stukken weet te bemachtigen, staat nog een extra leuke verrassing te wachten.
Meespeuren? Schrijf je gelijk in via het onderstaand formulier, dan worden er zo snel mogelijk aanwijzingen gestuurd en wordt je gekoppeld aan één andere deelnemer! Zelf een wandelmaatje opgeven is ook een optie.
Inschrijven kan via: https://forms.gle/DJQXhctWbG6pvPaq7
*Dit evenement is conform alle huidige maatregelen; schroom niet een bestuurslid te benaderen voor eventuele vragen.*

28-01: Eerste Bestuursinteresseborrel + Quiz!

Zie jij jezelf aankomend jaar schitteren in een chique bestuurspak? Ben jij nieuwsgierig naar een dag uit het leven van een SIB-bestuurder? Of vraag jij jezelf af wat de taken van een voorzitter zijn, naast heel veel koffie drinken? Dan is dit jouw kans!
Op 28 januari zal namelijk de eerste bestuursinterresseborrel plaatsvinden uit een reeks van in totaal drie momenten. En dit is niet zomaar een borrel, maar een heuse bestuursinteresse quiz! Via allerlei vragen kom jij meer te weten over de inhoudelijke taken van een bestuurslid, maar ook over de leuke behind-the-scene-feitjes van de SIB. Daarnaast staat de formatiecommissie tijdens deze borrel jullie natuurlijk graag te woord. Vraag hen het hemd van het lijf en maak je interesse kenbaar!
Niets te doen? Spring achter je laptop en haast je naar de Zoom! De link naar de meeting zal spoedig en tijdig in dit evenement komen te staan.