E. L. W. G. Moses Vinumque

Over E. L. W. G. Moses Vinumque

Welkom bij Moses Vinumque, oftewel Moses! Ons genootschap, ontstaan in het afgelopen jaar, heeft al snel een indrukwekkend ledenaantal bereikt. We zijn inmiddels het grootste genootschap van de SIB.
Moses Vinumque staat voor onze gezamenlijke passie voor wijn en plezier. Onze bijeenkomsten worden gekenmerkt door wijn, plezier en het gezelschap van de allerleukste SIB-leden.

Maar Moses gaat verder dan alleen wijn. Het afgelopen jaar hebben we diverse activiteiten georganiseerd, zoals een diner, een stranddag en een samenwerking met een dispuut. Deze momenten hebben niet alleen onze wijnkennis verrijkt, maar ook nieuwe vriendschappen gesmeed. We hopen een brug te zijn tussen eerstejaars en ouderejaars en zijn het ideale genootschap voor iedereen die wat extra’s zoekt naast de reguliere SIB-activiteiten of hun dispuut.

Onze activiteiten zijn geheel vrijblijvend en we heten iedereen welkom, ook niet-drinkers, aangezien er altijd alcoholvrije alternatieven beschikbaar zijn. Moses is voor iedereen die houdt van gezelligheid en op zoek is naar nieuwe vriendschappen.

We kijken uit naar een nieuw jaar vol gezellige activiteiten, die elke zes weken gepland worden. Samen zullen we blijven groeien, leren en genieten.

Zoals wij altijd zeggen: “Moses opent de zee, het glas opent de keel.”🍷

Met hartelijke groet,
E.L.W.G. Moses Vinumque

Voorzitters

Mabel Stofberg & Kayleigh de Knegt