Inschrijven

Voor slechts €70,- contributie per jaar ben je volledig lid. Je bent welkom op al onze activiteiten en borrels. Daarnaast kan je alleen als lid deelnemen aan de weekenden, reizen en deelnemen aan de commissies. Ook moet je lid zijn om bij een dispuut te gaan en om stemrecht te hebben bij een Algemene Ledenvergadering (ALV). 

Inschrijfformulier

EL CID-lidmaatschap

Als je besluit om je tijdens de EL CID in te schrijven betaal je in plaats van de volledige contributie eerst 35 euro. In het geval dat je je voor 31 december uitschrijft, ben je niet verplicht om het volledige lidmaatschapsgeld te betalen. Wanneer je je niet uitschrijft voor 31 december wordt je lidmaatschap automatisch omgezet in een volledig lidmaatschap, en betaal je nog een keer 35 euro.

Stichting Oud-Leden

Voor de mensen die inmiddels geen lid meer zijn, maar de SIB nog wel een warm hart toedragen is de SOL (Stichting Oud-Leden) de ideale weg. Reünisten krijgen ongeveer vier keer per jaar een nieuwsbrief met alles wat er op de SIB gebeurt. De SOL zet zich actief in om oud-leden op te sporen en bij elkaar te brengen en organiseert jaarlijks een reünistenborrel. Dit is een goede manier om in contact te blijven oude SIB-leden en toch nog een beetje actief met de vereniging mee te leven. Je kunt bij je inschrijving ervoor kiezen om automatisch donateur te worden als je je na twee jaar uitschrijft. Voor een bedrag van maar 12 euro per jaar steun je op die manier de vereniging en krijg je er zelf ook een hoop voor terug!

 

Waarom de SIB?

SIB is dé studentenvereniging van de Verenigde Naties. Wij organiseren wekelijks zowel inhoudelijke als gezelligheidsactiviteiten. Je kan hierbij denken aan lezingen, fora, symposiums, borrels, gala’s, vrimibo’s, spelletjes- en filmavonden, pubquizes, kroegentochten, congressen en bezoeken aan ambassades en andere instellingen. Daarnaast hebben wij ieder jaar een Introductieweekend, een Ledenweekend, een Brusselreis, een Kleine Reis (binnen Europa) en een Grote Reis (buiten Europa).

Al onze leden doen verschillende studies, maar worden gebonden door een interesse in de internationale betrekkingen. Aangesloten bij SIB geniet je elke woensdag van een inhoudelijke activiteit met professionele sprekers over een actueel onderwerp of een gezelligheidsactiviteit, vaak georganiseerd door een van onze commissies. Na deze activiteit wordt er geborreld in Breehuys 16 (Breestraat 16, Leiden)! Ook kan je deelnemen aan commissies of je aansluiten bij één van onze disputen voor extra gezelligheid tijdens je studententijd. Wil je meer over onze activiteiten, commissies of disputen weten? Kijk dan verder op de website of kom een keer langs bij een van onze activiteiten of borrels. Inschrijven kan het hele jaar.

Algemene voorwaarden