Inschrijven

Voor slechts €50,- contributie per jaar ben je volledig lid. Je bent welkom op al onze activiteiten en borrels. Daarnaast kan je alleen als lid deelnemen aan de weekenden, reizen en deelnemen aan de commissies. Ook moet je lid zijn om bij een dispuut te gaan en om stemrecht te hebben bij een Algemene Ledenvergadering (ALV). 

Inschrijfformulier  Ondergetekende verklaart akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.


  &Cultuurkaart

  Speciaal voor leden van studentenverenigingen is, in samenwerking met de Gemeente Leiden en Leiden Marketing, &Cultuur ontwikkeld. Verenigingsleden zijn automatisch lid en ontvangen interessante kortingen voor festivals, culturele evenementen, musea en veel meer! Om je van deze kortingen op de hoogte te kunnen houden, worden je gegevens (voor- en achternaam, e-mailadres, geboortedatum, studie) doorgegeven aan de &Cultuur-redactie van Leiden Marketing.

  Waarom SIB?

  SIB is dé studentenvereniging van de Verenigde Naties. Wij organiseren wekelijks zowel inhoudelijke als gezelligheidsactiviteiten. Je kan hierbij denken aan lezingen, fora, symposiums, borrels, gala’s, vrimibo’s, spelletjes- en filmavonden, pubquizes, kroegentochten, congressen en bezoeken aan ambassades en andere instellingen. Daarnaast hebben wij ieder jaar een Introductieweekend, een Ledenweekend, een Brusselreis, een Kleine Reis (binnen Europa) en een Grote Reis (buiten Europa).

  Al onze leden doen verschillende studies, maar worden gebonden door een interesse in de internationale betrekkingen. Aangesloten bij SIB geniet je elke woensdag van een inhoudelijke activiteit met professionele sprekers over een actueel onderwerp of een gezelligheidsactiviteit, vaak georganiseerd door een van onze commissies. Na deze activiteit wordt er geborreld in Breehuys 16 (Breestraat 16, Leiden)! Ook kan je deelnemen aan commissies of je aansluiten bij één van onze disputen voor extra gezelligheid tijdens je studententijd. Wil je meer over onze activiteiten, commissies of disputen weten? Kijk dan verder op de website of kom een keer langs bij een van onze activiteiten of borrels. Inschrijven kan het hele jaar.

  Algemene Voorwaarden