Sommige mensen zijn tevreden met een hutje op de hei. Sommige mensen zijn tevreden als ze afgezonderd van de wereld zijn. Sommige mensen zijn tevreden als ze hun verantwoordelijkheid kunnen laten varen. Onder Voorbehoud wenst deze mensen succes in hun leven.

Wij, als Onder Voorbehoud, zijn pas tevreden als ons netwerk elitestatus aanneemt. Wij willen overal connecties hebben, met iedereen spreken en het liefst hiermee de koers bepalen. De feesten die wij bijwonen zullen glorieus zijn, en wij trachten nog lang in het geheugen te zitten van onze gesprekspartners. Op deze manier vormen wij de High Society van SIB.

Maar, beste lezer, u vraagt zich wellicht af hoe deze socialites bij elkaar gekomen zijn. Uitstekende vraag! Bij de eerste SIB borrel van het jaar 2021 zat een groep heren bij een tafel te praten over wat zij nou belangrijk vonden op SIB. Men miste de stijl van een echte socialite. Er werd ondermaats geborreld, men liet zijn dispuut niet zien en het was te stil. Wij vonden dit té sip voor SIB en besloten Onder Voorbehoud samen op te trekken voor onze idealen. De heren besloten een nieuwe koers te gaan varen binnen de vereniging, en ervoor te zorgen om zo veel mogelijk touwtjes te bemachtigen. In de loop der tijd vulden wij ons dispuut aan met nieuwe aristocratie, nieuwe leden met vaardigheden die van een OV lid wordt verwacht. Nu zijn we geworden wat we altijd al hebben willen bereiken.

Beste lezer, denkt u nou dat u ook behoort tot de High Society? Spreek dat prachtige dispuut aan met de koninklijk paarse dassen, wij leren u immers graag kennen.

LEDEN

David van Bragt
Jouke van der Burg
Wouter Ebing
Kylian Heemskerk
Amber Lazeroms
Nobi Martinez van der Tol
Jibbe Reuver
Frank van der Salm
Gijs Thissen
Chieljon Tornij
Jacob Lenstra
Nils Neisingh
Michaël kaspers
Willem van Haerstolte
Emma van Eeten