Goede Mannen, Goede Vrouwen, Belangstellenden,

Sommige mensen zijn tevreden met een hutje op de hei. Sommige mensen zijn tevreden als ze afgezonderd van de wereld zijn. Sommige mensen zijn tevreden als ze hun verantwoordelijkheid kunnen laten varen. Onder Voorbehoud wenst deze mensen succes in hun leven.

Wij, het Alomnipotente en meest Geduchte dispuut van SIB-Leiden, Onder Voorbehoud, zijn pas tevreden als alles op zijn grootst, best en mooist is. Waar de meesten stoppen, daar gaan wij verder. Ik hoor u al denken; “maar wat houdt die Alomnipotentie dan in?”. Tja beste lezer, zoveel woorden en zo weinig tijd. Ik zal voor u een poging doen om het uit te leggen.

Als u Onder Voorbehoud ziet, dan denkt u aan het woord Notabel. Niet alleen kleden onze Goede Mannen en Vrouwen zich als warempele edellieden, maar zo spreken wij elkaar ook aan. De tweede persoon enkelvoud? Daar hebben wij nooit van gehoord! Spreekt u een lid aan? Dan is het Goede Man of Vrouw voor u (tenzij het Goede Man Thissen is, dan volstaat Orakel ook)! Jas én das? Jazeker, maar vergeet uw reversspeldjes, uw eventuele bestuursvestje en uiteraard ‘Johan’ niet!

Onder Voorbehoud? Geducht? Dat kunt u wel zeggen! Laat onze looks en stijl u niet bedriegen, want wij zijn hier om de woensdagborrel een flinke opzweep te geven. Sommigen van u zullen ons daarom vervelend vinden, sommigen zullen ons waarderen. Want gezang afkomstig van de vele drankorgels die het Alomnipotente rijk is, dat is niet iets wat iedereen waardeert. En dan spreken we nog niet eens over de bras- en zooipogingen…

Maar Onder Voorbehoud wordt niet voor niets het Alomnipotente genoemd, dat komt ook omdat dat zo is. Waar bij ons een wil is, daar is een weg. Een normale borrel? SAAI. Voeg een drankspel samen met een OV-rit van 6 uur, dat is een borrel! Wil je een meter bier halen? Uiteraard te weinig, doe maar een dubbele! Lekker op vakantie in Nederland? Het buitenland is veel mooier!

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Beste lezer, denkt u nou dat u ook hoort bij dit mooie dispuut? Bent u ook zo klaar met een middelmatig leven? Spreek dan eens een persoon aan met een paarse das. Goede kans dat hij of zij een Goede Man of Vrouw is.

LEDEN

David van Bragt
Jouke van der Burg
Wouter Ebing
Kylian Heemskerk
Amber Lazeroms
Nobi Martinez van der Tol
Jibbe Reuver
Frank van der Salm
Gijs Thissen
Chieljon Tornij
Megan Versteeg
Michaël kaspers
Willem van Haerstolte
Emma van Eeten