De SIB bestaat uit Gezelligheid, Inhoud, en Reizen.

Deze balans proberen wij, het Leidsch Rederijkers Dispuut B.W. Civera, te vervullen tot ons beste vermogen. Elke donderdag vindt een gezellige plaats, waar ludieke onderwerpen serieus bespreken en serieuze onderwerpen ludiek bespreken centraal staat. Elke borrel wordt er een voordracht gegeven over de mafste onderwerpen om onze spreekkunst te beoefenen, maar het bovenal gezellig te hebben met elkaar komt altijd goed!

Elke laatste donderdag van de maand houden we tevens speciale themaborrels, waar we alle genres van muziek beluisteren, een pyjama filmavond houden of terug duiken naar een bepaald moment in de geschiedenis. Daarnaast gaan we jaarlijks op reis, bijvoorbeeld naar Berlijn of Rome, waar de wildste verhalen ontstaan en we steden op stelten zetten op elektrische stepjes. Ook houden wij jaarlijks de Kruiwagenrace, dat is immers waar het dispuut naar is vernoemd! Al met al, er is altijd wel wat leuks!
Mocht dit je nou onwijs interesseren, kom dan vooral langs tijdens de open periode! Wees ook niet bang om een gesprek aan te gaan met een van onze leden op de woensdagavondborrels waar wij altijd goed aanwezig zijn!

Hopelijk tot snel!

Ab initio, ad fundum!

LEDEN

Anna Slikker
Anne-Therèse Hendriks
Bente Gootzen
Cornelis Witte
Daniël van Huizen
Daniël Mijderwijk
Diede Mulder
Jeroen Jansen
Karsten Poels
Lena van Leeuwe
Lex Plantenga
Lieve Graas
Liza Standhart
Luca Brode
Maaike Makkink
Madelief de Ruiter
Marrit van Santvoord
Niels Baars
Noghreh Amin Shahidi
Simon Beckers
Simon Coopmans
Sophie Everaardt
Wisse Veldhuizen