Partners

SIB-Leiden kan u verschillende adverteermogelijkheden bieden. Tot deze adverteermogelijkheden behoren onder andere onze facebookpagina, deze website, een advertorial in  ‘De Atlas’, posters en ander drukwerk en ons jaarboek. Als u meer informatie over deze en andere adverteermogelijkheden inclusief bijbehorende prijzen wilt, dan kunt u via bestuur@sibleiden.nl meer zakelijke info aanvragen.

SIB-Leiden is een Algemeen nut beogende instelling (ANBI) .

PA Europe

Hoofdsponsor

PA Europe, voorheen Praaning Meines Consultancy Group, bemiddelt tussen overheden en bedrijven onderling. PA Europe is in verschillende (hoofd)steden in Europa gevestigd. Sinds 2007 wordt SIB-Leiden door PA Europe gesponsord. Jaarlijks wordt het hoofdkantoor van PA Europe in Brussel, tijdens de jaarlijkse Brusselreis van de SIB, bezocht. Daarbij krijgen onze leden de kans kennis te maken met het werk dat achter de schermen in de politiek en bij het doen van zaken tussen de bedrijven plaats vindt. Klik hier om naar de website te gaan.

Breehuys 16

Het Breehuys is gevestigd in het pand van de alom bekende Oude Harmonie. Na een aantal jaar leeg gestaan te hebben word er nu nieuw leven in geblazen en zal de locatie de eerste paar maanden gebruikt worden als een grand café pop up event locatie waar iedereen welkom is voor een feestje! Met of zonder versnaperingen, alles is mogelijk.

Leids Universitair Fonds (LUF)

Het Leids Universiteits Fonds (LUF). zet zich sinds 1890 in om de bloei van de Universiteit Leiden te bevorderen. Met giften van Leidse alumni en het rendement op ons vermogen steunen wij projecten van studenten, promovendi en hoogleraren. Zo draagt het LUF al 125 jaar bij aan opmerkelijke Leidse wetenschap. Daarnaast organiseert het LUF activiteiten voor alumni, zoals de dies voor alumni in februari en de Cleveringabijeenkomsten rond 26 november. Klik hier om naar de website te gaan.

Nyenrode

De Nyenrode Business Universiteit is de enige private universiteit in Nederland. Nyenrode is in 1946 opgerichtdoor grootindustriëlen van toonaangevende Nederlandse bedrijven als KLM, Shell, Unilever, Philips en Akzo, toen zij het initiatief namen om een instituut, waar een actiegericht, internationaal georiënteerde generatie van nieuwe zakelijke leiders zou worden opgeleid te starten. Het motto van Nyenrode is ‘for business, by business’. Nyenrode is gevestigd op een landgoed uit de 13e eeuw, en dit geeft de universiteit een unieke atmosfeer om te werken en studeren. Klik hier om naar de website te gaan.

Creditcard.nl

Vind gemakkelijk een voordelige studenten creditcard. Ook voor de student is een creditcard een handig betaalmiddel, bijvoorbeeld op vakantie, voor een bestelling in een buitenlandse webwinkel of tijdens een stage of studie in het buitenland. Studenten creditcards hebben lagere kosten en een lager bestedingslimiet, zodat ze eenvoudiger zijn aan te vragen.

Uitvaartverzekering
vergelijken.com

Op zoek naar een uitvaartverzekering? Voor het vergelijken van uitvaartverzekeringen kunt u terecht op www.uitvaartverzekeringvergelijken.com/. Op basis van uw leeftijd kunt u de premies vergelijken met de belangrijkste bijbehorende voorwaarden.

TV Expert

Of je nu op zoek bent naar een Android tv box of een Android tv stick, je vindt de beste oplossing bij de TvExpert. We zijn niet alleen gespecialiseerd in de Android TV box, de Android stick en de Google Chromecast. We hebben namelijk ook ervaring met de Windows mini pc en andere accessoires gerelateerd aan een complete entertainment oplossing voor je tv.In onze voorraad vindt je alleen de beste producten. 

RadioControlExpert

De RadioControlExpert heeft een simpel doel voor ogen. Het leveren van een ruime, betaalbare selectie van hoge kwaliteit RC voertuigen en onderdelen ondersteund door een sterke klantenservice en perfecte ondersteuning. Bij de RadioControlExpert werken we met een eigen voorraad en werken we nauw samen met diverse leveranciers van RC voertuigen. Zo kom je in onze shop RC auto’s, RC boten, RC vliegtuigen, RC helicopters, drones en meer tegen.

SimOnlyDiscount

Je komt regelmatig sim only acties tegen, bijvoorbeeld op de televisie maar ook op de radio of online. Het is dan alleen niet mogelijk om deze sim only aanbiedingen onder elkaar te zetten, om ze te vergelijken. Toch zijn deze sim only aanbiedingen wel exclusief en krijg je een goedkoper tarief, of meer extra’s, dan via de website van de sim only provider zelf. SimOnlyDiscount probeert daarom dan ook om al deze sim only acties overzichtelijk bij elkaar te zetten. Zo kun je ze makkelijk vergelijken om te zien of er een sim only aanbieding voor je tussenzit!

Easyswitch.nl

Vergelijk op www.easyswitch.nl de beste energie-aanbiedingen. Bij ons krijg je altijd onafhankelijk advies, zie je altijd de volledige prijzen en maak je gratis gebruik van onze service. Kortom: een plaatje dat écht klopt. 

Pricewise

Pricewise vindt dat iedereen de beste energiedeal verdient. Dat vinden Pricewise niet alleen. Die regelen ze ook graag voor je. Pricewise is met recht de grootste energievergelijker van Nederland. Daarom kunnen ze energiedeals voor je regelen die je nergens anders krijgt. Zelfs niet bij de leverancier. Vergelijk met 1 klik eenvoudig je energiecontract, kijk hoeveel je kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel € 250,- per jaar op. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.

Huurwoning ervaringen

Weet jij ook niet meer op welke website je het beste een kamer of appartement kan vinden? Op Huurwoningervaringen.nl kun je reviews van anderen over huurwebsites vinden en nieuws over de huursector. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt op één website!