Partners

SIB-Leiden kan u verschillende adverteermogelijkheden bieden. Tot deze adverteermogelijkheden behoren onder andere onze facebookpagina, deze website, een advertorial in  ‘De Atlas’, posters, ons jaarboeken ander drukwerk. Als u meer informatie over deze en andere adverteermogelijkheden inclusief bijbehorende prijzen wilt, dan kunt u via bestuur@sibleiden.nl meer zakelijke info aanvragen.

Breehuys 16

Het Breehuys is gevestigd in het pand van de alom bekende Oude Harmonie. Na een aantal jaar leeg gestaan te hebben word er nu nieuw leven in geblazen en zal de locatie de eerste paar maanden gebruikt worden als een grand café pop up event locatie waar iedereen welkom is voor een feestje! Met of zonder versnaperingen, alles is mogelijk.

Restaurant Holle Bolle Gijs Leiden

Holle Bolle Gijs is een knus restaurant in het centrum van Leiden. Vanaf 17 uur is het restaurant elke woensdag t/m zondag geopend voor een hapje en een drankje. Hier kan je al voor maar 25 euro genieten van een driegangen-menu naar keuze! Carpaccio, kaasfondue en een wafel met warme kersen of een tonijnwrapje, spareribs en kaasplankje? Het kan allemaal!
Holle Bolle Gijs is Heerlijk, Betaalbaar, Gezellig!

Reserveren kan door op woensdag-zondag te bellen naar: 071 750 41 60

Te vinden aan Korte Mare 34

MrKorting

bonprix kortingscode

MrKorting is een platform waar je kortingscodes en acties kunt vinden voor verschillende webshops. Als je op zoek bent naar een kortingscode voor een online bestelling, dan is het raadzaam om eerst bij MrKorting te kijken. Als er kortingscodes en acties beschikbaar zijn voor die website, dan worden ze meteen weergegeven.

Opzeggen24

videoland opzeggen

Wil je een abonnement, contract of automatische incasso opzeggen? Kom je niet achter de juiste adresgegevens van een bedrijf? Of lukt het simpelweg niet om te ontdekken hoé je op kunt zeggen? En wat moet er staan in de opzegbrief? Opzeggen24 is het antwoord op al deze vragen. Kies de dienst die jij wil opzeggen en Opzeggen24 genereert een opzegbrief. Deze kun je normaal, met spoed of aangetekend verzenden!

e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl biedt u alles wat u nodig heeft. Boekhouden, factureren, offertes, urenregistratie, relatiebeheer, voorraadbeheer en nog veel meer. Daarnaast maakt u als klant van e-Boekhouden.nl gebruik van innovatieve functies als automatische bankkoppelingen, scan & herken, mail & herken en een app voor op uw smartphone of tablet.

Leids Universitair Fonds (LUF)

Het Leids Universiteits Fonds (LUF). zet zich sinds 1890 in om de bloei van de Universiteit Leiden te bevorderen. Met giften van Leidse alumni en het rendement op ons vermogen steunen wij projecten van studenten, promovendi en hoogleraren. Zo draagt het LUF al 125 jaar bij aan opmerkelijke Leidse wetenschap. Daarnaast organiseert het LUF activiteiten voor alumni, zoals de dies voor alumni in februari en de Cleveringabijeenkomsten rond 26 november. Klik hier om naar de website te gaan.

Bohemian Birds

Bohemian Birds is de specialist in het organiseren van (lustrum)reizen. Tijdens onze studententijd is de lustrumreis één van de hoogtepunten waar wij allemaal naartoe leven. Om dit tot in de puntjes goed geregeld te krijgen, helpt Bohemian Birds bij het vinden van de perfecte vakantie locatie, met de leukste activiteiten. Geen bestemming is ondenkbaar voor het samenstellen van de meest memorabele (lustrum)reis die je in je leven gaat maken! Zij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je zorgeloos je bucketlist kan afvinken met al je jaar-/clubgenoten/dispuutgenoten op de mooiste plekken ter wereld. Check de website en krijg gratis en vrijblijvend een reisvoorstel naar jouw wensen!

Huurzone

Huurwoningen Leiden

Waarom zou het moeilijk zijn om een huurwoning te vinden? Het stellen van deze vraag, vormde het begin van het idee voor de website Huurzone.nl. Het vinden van een huurwoning is de laatste jaren onnodig complex geworden in Nederland. Door de grote hoeveelheid makelaars, huurwoning websites en marktplaatsen zien veel huurders door de bomen het bos niet meer. Vooral starters hebben moeite met alle informatie die op verschillende plekken te vinden is. De oplossing is een platform waarop particuliere huurders en makelaars samenkomen zodat vraag en aanbod op één plek te vinden zijn. Zo’n platform bestond nog niet: dus daarom Huurzone.nl!

Pricewise

Pricewise vindt dat iedereen de beste energiedeal verdient. Dat vinden Pricewise niet alleen. Die regelen ze ook graag voor je. Pricewise is met recht de grootste energievergelijker van Nederland. Daarom kunnen ze energiedeals voor je regelen die je nergens anders krijgt. Zelfs niet bij de leverancier. Vergelijk met 1 klik eenvoudig je energiecontract, kijk hoeveel je kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel € 250,- per jaar op. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.

Nyenrode

De Nyenrode Business Universiteit is de enige private universiteit in Nederland. Nyenrode is in 1946 opgerichtdoor grootindustriëlen van toonaangevende Nederlandse bedrijven als KLM, Shell, Unilever, Philips en Akzo, toen zij het initiatief namen om een instituut, waar een actiegericht, internationaal georiënteerde generatie van nieuwe zakelijke leiders zou worden opgeleid te starten. Het motto van Nyenrode is ‘for business, by business’. Nyenrode is gevestigd op een landgoed uit de 13e eeuw, en dit geeft de universiteit een unieke atmosfeer om te werken en studeren. Klik hier om naar de website te gaan.

TV Expert

android tv box kopen

Of je nu op zoek bent naar een Android tv box of een Android tv stick, je vindt de beste oplossing bij de TvExpert. We zijn niet alleen gespecialiseerd in de Android TV box, de Android stick en de Google Chromecast. We hebben namelijk ook ervaring met de Windows mini pc en andere accessoires gerelateerd aan een complete entertainment oplossing voor je tv.In onze voorraad vindt je alleen de beste producten. 

SimOnlyDiscount

Je komt regelmatig sim only acties tegen, bijvoorbeeld op de televisie maar ook op de radio of online. Het is dan alleen niet mogelijk om deze sim only aanbiedingen onder elkaar te zetten, om ze te vergelijken. Toch zijn deze sim only aanbiedingen wel exclusief en krijg je een goedkoper tarief, of meer extra’s, dan via de website van de sim only provider zelf. SimOnlyDiscount probeert daarom dan ook om al deze sim only acties overzichtelijk bij elkaar te zetten. Zo kun je ze makkelijk vergelijken om te zien of er een sim only aanbieding voor je tussenzit!

Easyswitch.nl

Vergelijk op www.easyswitch.nl de beste energie-aanbiedingen. Bij ons krijg je altijd onafhankelijk advies, zie je altijd de volledige prijzen en maak je gratis gebruik van onze service. Kortom: een plaatje dat écht klopt. 

Creditcard.nl

Vind gemakkelijk een voordelige studenten creditcard. Ook voor de student is een creditcard een handig betaalmiddel, bijvoorbeeld op vakantie, voor een bestelling in een buitenlandse webwinkel of tijdens een stage of studie in het buitenland. Studenten creditcards hebben lagere kosten en een lager bestedingslimiet, zodat ze eenvoudiger zijn aan te vragen.