Partners

SIB-Leiden kan u verschillende adverteermogelijkheden bieden. Tot deze adverteermogelijkheden behoren onder andere onze facebookpagina, deze website, een advertorial in  ‘De Atlas’, posters, ons jaarboeken en ander drukwerk. Als u meer informatie over deze en andere adverteermogelijkheden inclusief bijbehorende prijzen wilt, dan kunt u via bestuur@sibleiden.nl meer zakelijke info aanvragen.

Breehuys 16

Het Breehuys is gevestigd in het pand van de alom bekende Oude Harmonie. Na een aantal jaar leeg gestaan te hebben word er nu nieuw leven in geblazen en zal de locatie de eerste paar maanden gebruikt worden als een grand café pop up event locatie waar iedereen welkom is voor een feestje! Met of zonder versnaperingen, alles is mogelijk.

MrKorting

bonprix kortingscode

MrKorting is een platform waar je kortingscodes en acties kunt vinden voor verschillende webshops. Als je op zoek bent naar een kortingscode voor een online bestelling, dan is het raadzaam om eerst bij MrKorting te kijken. Als er kortingscodes en acties beschikbaar zijn voor die website, dan worden ze meteen weergegeven.

e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl biedt u alles wat u nodig heeft. Boekhouden, factureren, offertes, urenregistratie, relatiebeheer, voorraadbeheer en nog veel meer. Daarnaast maakt u als klant van e-Boekhouden.nl gebruik van innovatieve functies als automatische bankkoppelingen, scan & herken, mail & herken en een app voor op uw smartphone of tablet.

Leids Universitair Fonds (LUF)

Het Leids Universiteits Fonds (LUF). zet zich sinds 1890 in om de bloei van de Universiteit Leiden te bevorderen. Met giften van Leidse alumni en het rendement op ons vermogen steunen wij projecten van studenten, promovendi en hoogleraren. Zo draagt het LUF al 125 jaar bij aan opmerkelijke Leidse wetenschap. Daarnaast organiseert het LUF activiteiten voor alumni, zoals de dies voor alumni in februari en de Cleveringabijeenkomsten rond 26 november. Klik hier om naar de website te gaan.

Bohemian Birds

Bohemian Birds is de specialist in het organiseren van (lustrum)reizen. Tijdens onze studententijd is de lustrumreis één van de hoogtepunten waar wij allemaal naartoe leven. Om dit tot in de puntjes goed geregeld te krijgen, helpt Bohemian Birds bij het vinden van de perfecte vakantie locatie, met de leukste activiteiten. Geen bestemming is ondenkbaar voor het samenstellen van de meest memorabele (lustrum)reis die je in je leven gaat maken! Zij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je zorgeloos je bucketlist kan afvinken met al je jaar-/clubgenoten/dispuutgenoten op de mooiste plekken ter wereld. Check de website en krijg gratis en vrijblijvend een reisvoorstel naar jouw wensen!

Easyswitch.nl

Vergelijk op www.easyswitch.nl de beste energie-aanbiedingen. Bij ons krijg je altijd onafhankelijk advies, zie je altijd de volledige prijzen en maak je gratis gebruik van onze service. Kortom: een plaatje dat écht klopt. 

Opzeggen24

videoland opzeggen

Wil je een abonnement, contract of automatische incasso opzeggen? Kom je niet achter de juiste adresgegevens van een bedrijf? Of lukt het simpelweg niet om te ontdekken hoé je op kunt zeggen? En wat moet er staan in de opzegbrief? Opzeggen24 is het antwoord op al deze vragen. Kies de dienst die jij wil opzeggen en Opzeggen24 genereert een opzegbrief. Deze kun je normaal, met spoed of aangetekend verzenden!

Pricewise

Pricewise vindt dat iedereen de beste energiedeal verdient. Dat vinden Pricewise niet alleen. Die regelen ze ook graag voor je. Pricewise is met recht de grootste energievergelijker van Nederland. Daarom kunnen ze energiedeals voor je regelen die je nergens anders krijgt. Zelfs niet bij de leverancier. Vergelijk met 1 klik eenvoudig je energiecontract, kijk hoeveel je kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel € 250,- per jaar op. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.