Borrels en Feesten

SIB-Leiden heeft als studentenvereniging een traditionele Leidse borrelcultuur. De reguliere borrel start om 21:45. Aangezien lezingen vaak tot 22:00 duren, sluiten er vanaf die tijd de meeste leden aan.

Borrels

Borrels kunnen tot diep in de nacht duren, en door het huren van een eigen locatie – Breehuys 16 – zal er altijd tot het einde één bestuurslid en/of één lid van de Barcommissie aanwezig zijn. Praat met je mede-leden, dispuutsgenoten of klets met het bestuur of de tapcommissie. Biertjes worden voor €1,80 verkocht middels stempelkaarten van 10 stuks.

Een borrel bij SIB-Leiden is een van de gezelligste onderdelen van onze vereniging. Ze gaan dan ook geregeld tot diep in de nacht door!

Het feest rond Valentijnsdag – Valentankings – is vaste prik voor SIB-leden om even gezellig los te gaan, of natuurlijk de liefde van hun leven te vinden.

Feesten

De feesten starten om 21.00, worden georganiseerd door de Spaßcommissie en hebben vaak een thema – rond Kerst, Valentijnsdag en andere momenten in het jaar laat SIB zich van zijn meest feestelijke kant in, met wilde outfits en een grote neiging tot escalatie.

Borrellocatie

Wij borrelen op Breehuys 16 op de Breestraat, tenzij dit anders is aangegeven. Hou de Facebookevents in de gaten of laat je de weg wijzen door de commissaris Extern na de lezing!