Borrels en Feesten

SIB-Leiden heeft als studentenvereniging een traditionele Leidse borrelcultuur. De reguliere borrels starten om 20:00u, tenzij anders aangegeven. De borrels na lezingen starten standaard om 22:00u. Je kan ons op vrijwel elke woensdag vinden op het Breehuys, op Breestraat 16!

Borrels

Borrels duren vaak tot diep in de nacht op onze locatie – Breestraat 16. Praat met je mede-leden, dispuutsgenoten of klets met het bestuur of de tapcommissie. Met bier voor maar €2, een keuze van sterke drank, of natuurlijk een frisje, is een leuke avond gegarandeerd!

Een borrel bij SIB-Leiden is een van de gezelligste onderdelen van onze vereniging. Ze gaan dan ook geregeld tot diep in de nacht door!

Het feest rond Valentijnsdag – Valentankings – is vaste prik voor SIB-leden om even gezellig los te gaan, of natuurlijk de liefde van hun leven te vinden.

Feesten

Met een paar feesten in het jaar, zijn deze avonden een van de drukst bezochte van het jaar. Onze feesten worden georganiseerd door de Spaßcommissie en hebben vaak een thema. Feesten zijn hét moment van het jaar dat de SIB zich van zijn meest feestelijke kant laat zien, met wilde outfits en een grote neiging tot escalatie.

Borrellocatie

Wij borrelen op Breehuys 16 op de Breestraat, tenzij dit anders is aangegeven op, bijvoorbeeld, de site!