Borrels en Feesten

SIB-Leiden heeft als studentenvereniging een traditionele Leidse borrelcultuur. De reguliere borrels starten om 21:45u, aangezien lezingen vaak tot 22:00u duren, waarna vele leden na de lezing komen naborrelen in Het Huys.

Borrels

Borrels kunnen tot diep in de nacht duren, en door het huren van een eigen locatie – Breehuys 16 – zal er altijd tot het einde één bestuurslid en/of één lid van de Barcommissie aanwezig zijn. Praat met je mede-leden, dispuutsgenoten of klets met het bestuur of de tapcommissie. Bier, fris en wijn worden voor €1,80 verkocht middels stempelkaarten van 10 stuks.

Een borrel bij SIB-Leiden is een van de gezelligste onderdelen van onze vereniging. Ze gaan dan ook geregeld tot diep in de nacht door!

Het feest rond Valentijnsdag – Valentankings – is vaste prik voor SIB-leden om even gezellig los te gaan, of natuurlijk de liefde van hun leven te vinden.

Feesten

Feesten starten meestal om 21.00u en worden georganiseerd door de Spaßcommissie. Ze hebben vaak een thema, zoals bijvoorbeeld Kerst, Valentankings en alle gekke thema’s die de commmissie kan bedenken. Feesten zijn hét moment van het jaar dat de SIB zich van zijn meest feestelijke kant laat zien, met wilde outfits en een grote neiging tot escalatie.

Borrellocatie

Wij borrelen op Breehuys 16 op de Breestraat, tenzij dit anders is aangegeven. Hou de Facebookevents in de gaten of laat je de weg wijzen door de commissaris Extern na de lezing!