Atlas Opstap!

In Atlas Opstap!, onze nieuwste rubriek, gaan oud-bestuursleden Mitchell Wiegand Bruss en Rick van Gelder in gesprek met diverse belangrijke personen in Nederland. Vaak zijn de onderwerpen gericht op zaken die voor jongeren belangrijk zijn, maar ook andere grote onderwerpen passeren de revue. Kom meer te weten over de achtergronden bij het nieuws en leer wat er in de toekomst zal spelen in de wereld!

De heren van Atlas Opstap!

Rick van Gelder

Rick van Gelder was Commissaris PR & Acquisitie en Commissaris Atlas in het jaar 2019-2020. Vanwege de opkomst van het coronavirus in dit verenigingsjaar werden de verenigingsactiviteiten opeens grotendeels afhankelijk van hem. Door onder andere zijn promotie, het crëeren van een Discordomgeving en het faciliteren van online lezingen heeft de vereniging toch zijn doorgang kunnen vinden toen in maart het hele land in een lockdown zat. Nu zet Rick zijn vaardigheden als Commissaris PR & Acquisitie voort bij Atlas Opstap!

Mitchell Wiegand Bruss

Mitchell Wiegand Bruss was Commissaris Extern-I en Vicevoorzitter in het jaar 2019-2020. In dit jaar organiseerde Mitchell de grootste Japanse Tafeltjes Avond ooit in het stadshuis. Bovendien verzorgde hij lezingen & interviews met onder andere Ir. Frank Schaper, Jan Terlouw en Sven Koopmans. Nu zet Mitchell zijn netwerk en vaardigheden als Commissaris Extern-I in voor de interviews van Atlas Opstap!

Bekijk hier de interviews!

Category:
  • Opstap!
  • Geen categorieën

This post feed contains no content.

Please add some post posts to load them here.

Add Post Posts Now →